Praktische organisatie

Schrijf je klas in 

Onder de knop 'leerkrachten' kan je de school inschrijven voor een nieuwe editie: selecteer je school, vul je naam en e-mailadres in en kies een wachtwoord. 

Voeg extra gebruikers toe

Jij bent nu beheerder van Verkeer in de Klas voor jouw school. Zijn er nog andere leerkrachten of personeelsleden die toegang willen tot het online dossier (bv. leerkrachten of de directeur)? Dan kan je hen toevoegen als extra gebruiker.

Voeg je klas(sen) en leerlingen toe

Geef je klas een naam (bv. 1A) en voeg de leerlingen toe. Dat kan een voor een via de knop ‘voeg een leerling toe’ of je kan een volledige lijst opladen via ‘importeer een lijst’. 

Geef je leerlingen hun oefencode

Via ‘exporteer leerlingenlijst’ kan je een lijst downloaden van alle ingeschreven leerlingen met hun persoonlijke code. Met deze code kunnen ze inloggen op het leerplatform.

Start het leertraject voor je klas

Meer informatie hierover vind je op deze website bij 'Start leertraject'. 

Vul het evaluatieformulier in

Het evaluatieformulier wordt verstuurd via e-mail. Voor je verstuurt, overleg je best eerst met de andere gebruikers, enkel de hoofdbeheerder kan de evaluatie indienen. De evaluatie neemt slechts vijf minuutjes in beslag, maar is erg waardevol. De VSV neemt alle tips en suggesties mee naar volgend schooljaar.